The missing link

1e prijs ontwerpwedstrijd uitgeschreven door Geesa; the missing bathroom accessory

Dit winnende ontwerp is een modulair accessoire systeem ontstaan vanuit het gemis van een passende houder voor vochtige toilet doekjes.

 

the-missing-link-jessy-langen1

 

 

PERSBERICHT Jessy Langen wint Geesa’s Design Challenge

Modulair accessoire systeem biedt oplossing voor losse gebruiksvoorwerpen in de sanitaire ruimte. Amersfoort, 20 oktober 2012 – Jessy Langen heeft met haar modulaire accessoire ontwerp de Geesa Design Challenge 2012 gewonnen. De jury heeft dit op de Dutch Design Week in Eindhoven bekend gemaakt. Op de vraag, bedenk en ontwerp ‘the missing bathroom accessory’, heeft Langen een modulair accessoire systeem ontworpen dat vanuit het gemis van een passende houder voor vochtige toiletdoekjes is ontstaan. Vanuit deze gedachte heeft zij een accessoire lijn ontwikkeld waarin losse gebruiksvoorwerpen als vochtige toiletdoekjes, de iPhone, een plantje en gastendoekjes een plek in het ontwerp krijgen tezamen met de bestaande toiletaccessoires als de toiletrolhouder en de wc-borstelhouder. Samen gecombineerd, voorzien van dezelfde vormgeving, vormt het een geheel, ongeacht welk accessoire-element men kiest. Het winnende ontwerp is gedurende de Dutch Design Week tentoongesteld op de Geesa stand.

 

 

 

the-missing-link-jessy-langen2 the-missing-link-jessy-langen3 the-missing-link-jessy-langen4 the-missing-link-jessy-langen5 the-missing-link-jessy-langen6