iDesign interior ontwerppakketten

 

iDesign interior ontwerppakket met herplakbare schaalicoontjes     iDesign interior ontwerppakket met kartonnen schaalicoontjes      iDesign interior ontwerppakket met uitdrukbare schaalicoontjes    

 

Onder de naam iDesign interior  hebben Jorine Tieleman en ik pakketten ontwikkeld met alle benodigdheden om zelf een geweldig ontwerp voor je huis te kunnen maken. Een tiny appartement, een luxe villa, een sobere woonschuur of een überhip penthouse – een fijne woning begint met een goede indeling.

Een pakket bestaat uit instructies, ontwerp-tools, inricht-voorbeelden, een schaalliniaal, en icoontjes (schaal 1:50) van alle meubels en items in en rondom je huis. Er zijn verschillende uitvoeringen, variërend in gebruiksgemak en prijs.                           

Met iDesign interior ziet je ontwerp er professioneel en presentabel uit; handig bij de vervolgstappen naar het realiseren van je droomhuis!  

Schaalicoontjes van alle items die je in en om het huis nodig hebt staan erop (1 op 50). Het kan goed zijn dat je nieuwe mogelijkheden gaat zien waar je in eerste instantie misschien niet aan dacht. 

De cartoonachtige stijl van de icoontjes zorgt ervoor dat je plattegrond er duidelijk, en presentabel uitziet. Een huis moet sfeervol worden, en dat gevoel geven we al mee bij het maken van de plattegrond.

Ga naar  www.idesigninterior.shop voor alle info of klik hier om een pakket naar keuze te bestellen.

 

 

 

                                                   iDesigninterior wenst je succes met het maken van je ontwerp

                                                                                  Succes!